banner913
banner932
banner1012

Gençler Birliği, K.Kaymaklı'yı farklı geçti

banner1020

İskele Spor Salonu’ nda oynanan maçta Larnaka Gençler Birliği ile Küçük Kaymaklı karşı karşıya gelirken, kazanan 82-50'lik skorla Gençler Birliği oldu

banner974
Gençler Birliği, K.Kaymaklı'yı farklı geçti

banner971
KKTC Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Prolig’de 8’inci haftaya tek maçla devam edildi. İskele Spor Salonu’ nda oynanan maçta Larnaka Gençler Birliği ile Küçük Kaymaklı karşı karşıya gelirken, kazanan ev sahibi takım oldu.

Maça çok iyi başlayan İskele ekibi, ilk periyodu 28-7’lik önemli bir farkla üstün geçti. İkinci periyotta da aynı tempoyu sürdüren G.Birliği, soyunma odasına 49-15 üstünlükle girdi. Üçüncü periyotta rakibine karşılık veren K.Kaymaklı’nın çabası yeterli olmazken, son periyotta da üstünlüğü ele alan Larnaka Gençler Birliği maçtan 82-50 üstün ayrılmayı başardı.
İskele temsilcisi 8’inci maçında 4’üncü galibiyetini alırken, K.Kaymaklı yine galibiyetle tanışamadı. G.Birliği’nde Mert Akdeniz 15 sayı, Marho Okorefe 13 sayı 12 ribaunt üretirken, Hasan Debeş 13 sayı 8 ribauntluk performans ortaya koydu. K.Kaymaklı’da Ozan Akyıldız 16 sayı ile maçın en skorer ismi olsa da yenilgiyi önleyemedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.