banner913
banner932
banner1032

Demir gururumuz oldu

banner1020

Kıbrıslı Türk basketbolcu Demir Öztoprak, Kıbrıs Cumhuriyeti Milli Takımı ile FIBA U16 Avrupa Şampiyonası 2023’te C Grubu şampiyon oldu. Demir ayrıca turnuvanın ‘En Değerli Oyuncusu’ olurken, En İyi 5 içerisinde yer aldı

banner974
Demir gururumuz oldu

banner971
Kosova’da düzenlenen FIBA Avrupa Şampiyonası C Liginde heyecan dün akşam oynanan final maçıyla tamamlandı. Demir Öztoprak’ın formasını giydiği Kıbrıs, finalde Azerbaycan ile karşılaştı. Koç Louis Siakalli’nin oyuncuları Priştine’de oynanan çekişmeli maçta, Azerbaycan’ı 3 sayı farkla 78 – 75 mağlup ederek şampiyon oldu.
Maçın periyotları 21 – 18, 21 – 26, 14 – 14 ve 22 – 17 tamamlanırken, 17 sayıyla takımın en fazla sayı atan oyuncusu yineDemir Öztoprak oldu. Berabere giden maçın son bölümünde attığı basketle takımını öne geçiren Demir Öztoprak 8 de ribaunt alarak şampiyonluğun mimarı oldu. Kıbrıs elde ettiği şampiyonlukla B Ligine yükseldi.
DEMİR TURNUVA’NIN MVP’Sİ
Kıbrıs Cumhuriyeti şampiyon olurken Demir Öztoprak turnuvanın MVP'si seçildi. Demir final maçında 17 sayı 8 rebound 2 asist ve 2 blokluk performans sergiledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.