banner913
banner932
banner1012

“Zaman kazanmak için canınızı mı kaybetmek istiyorsunuz?”

banner1020

banner974
“Zaman kazanmak için canınızı mı kaybetmek istiyorsunuz?”

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan duyarlı bazı vatandaşlarımız, ülkemiz trafiğinde tüm uyarı ve ikazlara rağmen direksiyon başında telefonla konuşmanın önüne geçilemediğine dikkat çekerek sitem ettiler.
Bu konuda son zamanlarda dikkatlerini çeken olayın trafikte cep telefonuyla konuşanların çoğunluğunun kadınlar olduğunu iddia eden duyarlı vatandaşlarımız, “fotoğrafta görüldüğü gibi bir kadın vatandaşımız trafikte ilerlerken bir elinde cep telefonuyla konuşmakta” diyerek bunun ne kadar tehlikeli olduğuna vurgu yaptılar.
Bazı kişilerin evlerinden çıkıp arabaya binerkenden cep telefonuyla konuşmaya başladığına dikkat çeken vatandaşlarımız “Madem ki birileriyle konuşacaktınız, neden evde veya araba hareket etmeden konuşmadınız? Yoksa zaman kazanmak için canınızı mı kaybetmek istiyorsunuz?” diyerek sitemlerini dile getirdiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.