banner913
banner932
banner1012

Yol aynalarından ne istiyoruz?

banner1020

Alsancak Belediyesi’nin, bölge halkının güvenliği için koyduğu yol aynaları sürekli birileri tarafından kırılıyor

banner974
Yol aynalarından ne istiyoruz?

banner971

 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizin son yıllarda gelişen turizm beldelerinden Alsancak’ta bazı kendini bilmez kişiler tarafından yol aynalarının kırıldığı ve bu durum karşısında belediyenin gereken cezai işlemler yapılması için polise şikayette bulunduğu bildirildi.
Aldığımız bilgilere göre, Alsancak Belediyesi’nin, birçok bölgede tehlike arz eden sokak ve yol çıkışların bölge halkının güvenliği açısından belirlenen yerlere montelediği yol aynalarının sürekli olarak birileri tarafından kırıldığını tespit ettiği bildirildi.
Alsancak Belediyesi’nin yapmış olduğu duyuruyla belediyenin sunmuş olduğu her türlü hizmete zarar vermek bir suç olduğuna dikkat çekerek bunlara zarar verenlerin tespit edildiği durumda gerekli cezai işlemin uygulanacağını bildirdiği gelen bilgiler arasında..
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.