banner913
banner932
banner1012

“Yarın çok geç olabilir”

banner1020

banner974
“Yarın çok geç olabilir”

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan Güzelyurt sakini bir vatandaşımız, Lefkoşa’dan Güzelyurt’a girişteki kavşağın geceleri büyük tehlike arz ettiği ifade ederek bu konudaki düşüncelerini bizlerle paylaştı.
Güzelyurt sakini vatandaşımız, gönderdiği resimlerle birlikte “Güzelyurt'un girişindeki büyük çemberin ve II. Selim Öğrenci Yurdu ile Kiler Marketin yer aldığı ana cadde... Geceleri zifiri karanlık olan bu caddeyi sık kullanan kişilerdenim. Açıkçası çok endişe duyuyorum” diyerek endişelerini paylaştı.
Bu caddenin yüzlerce kişi ama özellikle öğrencilerin, akşamları o caddeyi yaya olarak yoğun bir şekilde kullandığına vurgu yapan duyarlı vatandaşımız “Bugüne kadar bir kazanın meydana gelmemesi büyük bir şans! Şans ama, işi şansa bırakmamalı. Bu ana caddeye birkaç aydınlatma lambası takılmalı. Hemen şimdi! Yoksa yarın çok geç olabilir” diyerek yetkilileri göreve davet ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.