banner913
banner932
banner1012

“Yan yan gitme herhalde bu oluyor”

banner1020

banner974
“Yan yan gitme herhalde bu oluyor”

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ağır yük taşıyan kamyon veya TIR sürücülerinin taşıdıkları yükleri nasıl taşıdıklarını arada bir kontrol etmeleri gerektiğini ifade ederek, bu konuda dün şahit oldukları bir olayı fotoğrafıyla bizlerle paylaştılar.
Vatandaşlarımız, fotoğrafta görülen yüklü TIR araca Lefkoşa’da rastladıklarını ifade ederek “Fotoğrafta görüldüğü gibi TIR üzerinde taşınan ne ise yan yatmış durumda ve her an yan devrilecekmiş gibi duruyor. Yan yan gitme herhalde bu oluyor. Bu konuda biz polisi arayarak bilgilendirme yaptık. Umarız polis de gerekli hassasiyeti göstermiştir” dediler.
Her an yola devrilecekmiş gibi ilerleyen bu aracın sürücünün bunun neden farkında olmadığını sorgulayan duyarlı sürücülerimiz “İlla ki birilerinin başının yanması mı lazım” diyerek sitem ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.