banner913
banner932
banner1012

Yağmurlar sonrası doğa canlanmaya başladı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülke geneline yaklaşık 1 hafta önce düşen yağmurlar sonrasında doğanın canlanmaya başladığı ve verimli yüzünü insanoğluna göstermeye başladığı bildirildi.

banner974
Yağmurlar sonrası doğa canlanmaya başladı

banner971
 
Bize ulaşan bilgilere göre, ülkemizin kuzey sahilinde bulunan dağlık bölgelerde yaşayan doğa meraklısı ve özellikle mantar tutkunlarının geçtiğimiz günlerde yaptıkları doğa gezilerinde baz bölgelerde mantarların ortaya çıkmaya başladığını fotoğraflayarak mantarcılarla paylaştıkları belirtiliyor.
Sonbahar aylarının başında da birkaç kez az da olsa yağış alan kuzey sahil şeridinin dağlık bölgelerinde doğanın canlanması bölge vatandaşlarının yüzünü güldürdüğü bize ulaşan bilgiler arasında yer almakta.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.