banner913
banner932
banner1012

Tilkiler yine mesaiye başladı

banner1020

banner974
Tilkiler yine mesaiye başladı

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde Kasım ayının ortasından itibaren görülmeye başlayan yağmurlu havalar sonrasında hava sıcaklığının düşmesiyle doğada yaşayan tilkilerin kümeslere ve küçükbaş hayvan ağıllarına dadandıklarını bildirdi.
Özellikle yağmurlu havalarda karınlarını doyurmak isteyen tilkilerin gerek köylerdeki evlerin bahçelerindeki tavuk kümeslerine veyahut yerleşim yerlerinden uzaktaki küçükbaş hayvan ağıllarına girerek tavuk ve kuzuları telef ettikleri iddia edilmekte.
Bazı ağıllarda yeni doğum yapan koyun ve keçilerin yavrularını alarak parçalayan tilkilerin bir türlü korkutulamadıkları ve bu nedenle hayvancıların mağdur oldukları bize gelen bilgiler arasında yer almakta.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.