banner913
banner932
banner1012

Taşkent’teki bayrak bakım bekliyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, bayrakların her ülke için bir namus olduğunu, bayraklarının her zaman dalgalanması ve korunması için çalışıldığını ifade ederek, bize gönderdikleri fotoğrafla sitem ettiler.

banner974
Taşkent’teki bayrak bakım bekliyor

banner971

"Bir ülkenin onuru gururu bayrağıdır. Biz bayrağımızla ay yıldızımızla gurur duyuyoruz ama Taşkent’teki bayrağımız ot dolmuş, boyası kalmamış” diyen vatandaşlarımız,bu konuda neden bir çalışma yapılmadığını sorguladılar.

Zamanında çok güzel bir iş yapıldığını ve dağlarımıza kocaman bizi temsil eden bir bayrak yapıldığını söyleyen vatandaşlarımız “Ama önemli olan bunun yapılması değil idame ettirilmesi gerekli. Mutlaka o bayrağın temizlenmesi ve boyanması için her yıl bir çalışma yapılması şarttır" diyerek yetkilileri göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.