banner913
banner932
banner1012

Tam bir sivrisinek üretim merkezi

banner1020

banner974
Tam bir sivrisinek üretim merkezi

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan Karpaz bölgesi köylerinden bir vatandaşımız, ülkede ilkbahar aylarını yaşadığımız bugünlerde sivrisineklerin artış gösterdiğini söyleyerek bunun en büyük sebebinin insanların ta kendileri olduğunu söyleyerek bize gönderdiği bir foto ile sitemini paylaştı.
Duyarlı vatandaşımız, fotoğraftaki görüntüye dikkat çekerek “İşte köyde bir traktör römörkörü. Yağan yağmurlardan içi su dolunca sivrisinek üretim merkezine dönüştü. Ondan sonra hep beraber sivri sinekler yedi bizi diye de şikayet ediyoruz” diyerek bunun yanlış olduğunu vurguladı.
“Değerli köylüler, evinizde veya avlunuzda, üstü açık yerlerde su birikmesine fırsat vermeyin veya üstü açık kaplarda su biriktirmeyin” diyen duyarlı vatandaşımız, açık su biriktirilen kaplar veyahut alanların mutlaka kapatılması gerektiğini sözlerine ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.