banner913
banner932
banner1012

Sorumsuzluğun bu kadarına da pes

banner1020

Ayaklı Gazete’ye İskele bölgesinden ulaşan bazı vatandaşlarımız, toplum olarak çevresine saygısı olmayan gençler yetiştirdiğimizi dile getirerek, bize gönderdikleri fotoğrafla isyanlarını paylaştılar.

banner974
Sorumsuzluğun bu kadarına da pes

banner971

 

Vatandaşlarımız, ülkemizin en güzel yerlerinden biri olan İskele Boğaz’da kutlama yapan şahısların tüm pisliklerinin etrafa bırakıp gittiklerini belirterek, Cumartesi akşam kimliği belirlenemeyen bir çiftin sahilde romantik bir evlenme teklifi nedeniyle arkadaşlarıyla bir araya gelerek pastalar kesildiğini, şampanyaların içkilerin içildiğini ancak sabah olunca da manzaranın tam bir çevre felaketine dönüştüğünü kaydettiler.

Sabahleyin plaja giden vatandaşların karşılaştıkları fotoğraftaki manzara karşısında ‘sorumsuzluğun bu kadarına da pes’ dedirten görüntülerden dolayı herkes bu yapılanı kınadı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.