banner913
banner932
banner1012

Şehrin göbeğinde çöplük olur mu?

banner1020

Vatandaş, “Herkes kafasına göre, bir yerlere çöp bırakıyor. Bu gidişatla çöpe boğulacağız” diyor

banner974
Şehrin göbeğinde çöplük olur mu?

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Hamitköy sakini çevre dostu vatandaşlarımız, ülkemizin her bölgesinde süren betonlaşma ve çöplüğe boğulmanın en bariz örneklerinden biri olan Hamitköy’ün kendini bilmez kişiler tarafından çöplüğe çevrildiğini iddia ederek gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.
Hamitköy’ün hızla büyüyen bir yerleşim yeri olduğunu ifade eden çevre dostu vatandaşlarımız, bu büyümenin betonlaşmaya dönüştüğünü ancak bundan daha büyük tehlikenin çevrenin moloz ve çöplerle kirletilmesi olduğunu belirttiler.
Fotoğrafta görülen yerin, köyün güney doğu kısmı olduğunu yani Lefkoşa-Mağusa anayolunun neredeyse dibi olduğunu söyleyen vatandaşlarımız “Bazı kendini bilmezler inşaatlardan çıkan çöp ve molozları buraya dökmeye başladı. Bu gidişle yen bir çöplükte burada oluşacak. Şehrin göbeğinde bir çöplük olacak” diye konuştular.
Çevre Dairesi ekiplerinin bunu ihbar kabul etmesini isteyen vatandaşlarımız, “Herkes kafasına göre, bir yerlere çöp bırakıyor. Bu gidişatla çöpe boğulacağız” diyerek sözlerini tamamladılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.