banner913
banner932
banner1012

Sadık Gardiyanoğlu, milletvekilliğine aday

banner1020

Ayaklı Gazete’ye siyasi kulislerden ulaşan haberlere göre, 23 Ocak 2022 tarihinde yapılacağı açıklanan Milletvekilliği Erken Seçimi için partiler milletvekilliği adaylığı konusunda başvuruları almaya başlarken, sürpriz isimler yanında bilinen isimlerin ilk kez milletvekilliğine aday olmaya hazırlandıkları bildiriliyor.

banner974
Sadık Gardiyanoğlu, milletvekilliğine aday

banner971

İktidarın büyük ortağı Ulusal Birlik Partisi’nde de milletvekilliği adaylığı için başvuruların başlamasıyla birlikte yıllardır parti içinde her kademede görev alan bir isim olan Sadık Gardiyanoğlu’nun milletvekilliğine aday olduğu bildirilmekte.
Partinin her kademesinde görev yapmış ve yaklaşık 6 yıldır UBP Lefkoşa İlçe Örgüt başkanı olan Sadık Gardiyanoğlu’nun milletvekilliğine adaylığını koyacağını açıklamasının ardından özellikle Lefkoşa bölgesinde önemli bir destek aldığı bize gelen bilgiler arasında.
Çalışkan kimliği ile bilinen Gardiyanoğlu’nun özellikle Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a yakınlığıyla bilinmekte.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.