banner913
banner932
banner1012

Rum yönetimi geçiş noktalarını kalıcı sınır kapılarına mı çeviriyor?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız dün Güney Kıbrıs’a yürüyerek geçtiğini belirterek yürüyerek gittiği Ledra Sokağı’nın Lokmacı Kapısı’nda gördükleri karşısında şok yaşadıklarını dile getirerek düşüncelerini bizlerle paylaştı.

banner974
Rum yönetimi geçiş noktalarını kalıcı sınır kapılarına mı çeviriyor?

banner971
 
Geçtiğimiz haftalarda Güney Kıbrıs Rum Yönetimi tarafından yapılan açıklamada Lokmacı Kapısı’nda yapılacak çalışma ve tamirat nedeniyle kapının 2 – 3 geçişlere kapalı olacağını ifade edildiğini hatırlatan vatandaşımız “Sözde tamirat Ledra Street/Lokmacı geçiş noktasına koskocaman bir gancelli koymak içinmiş!” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.
Vatandaşımız Rum hükümetinin her geçen gün biraz daha geçiş noktalarını kalıcı sınır kapılarına çevirdiğini vurgulayarak bu yapılanın kabul edilemez olduğunu söyledi.
Ayrıca Rum hükümetinin ara bölgenin gözetleme ihalesini İsrail’e vererek kuzeye Gazza muamelesi yapacağını da savunan vatandaşımız bu konuda BM yetkililerinin devreye girmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.