banner913
banner932
banner1012

Ot temizliği yaparken yılan ve böceklere dikkat

banner1020

banner974
Ot temizliği yaparken yılan ve böceklere dikkat

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre ülkemizde ilkbahar aylarının artık sonuna doğru ilerlediğimiz bugünlerde hava sıcaklıklarının da artmasıyla birlikte çeşitli yılanların kış uykularından uyanarak ortaya çıktıkları, birçok böceğinde görüldüğü kaydediliyor.
Özellikle yılanların şu anda kurumakta olan otlardan dolayı fark edilmediklerini bu nedenle gerek bahçelerde iş yapanların gerekse kırlarda dolaşanların çok dikkatli olması gerektiği bildirilirken, zehirli yılanlardan olan Gufi (Kıbrıs engereği) yılanın kış uykusundan uyandıktan sonra zehrinin çok güçlü olduğunu unutmamak gerektiği bildirilmekte.
İlerleyen günlerde vatandaşların yapacakları ot temizliğinde çok dikkatli olmaları gerektiği zira bu yıl yılan popülasyonunun artma olasılığı olduğu bildirildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.