banner913
banner932
banner1012

Ne lastik kaldı ne amortisör

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Mağusa bölgesinden bazı vatandaşlarımız, ülkemizde araç kullanmanın artık büyük bir külfet olduğunu zira yolların her geçen gün bozulduğunu belirterek, bize gönderdikleri fotoğraflarla sitemlerini paylaştılar.

banner974
Ne lastik kaldı ne amortisör

banner971

 

Vatandaşlarımız, fotoğrafta görülen yolun Güvercinlik köyü ile Mağusa Sanayi bölgesi arasında olan yol olduğunu belirterek, bu yolu sürekli kullandıklarını ve neredeyse son 1 yıl içinde araçlarının ne lastiklerinin ne jantlarının ne de amortisörlerinin sağlam kaldığını ifade ettiler.

Son olarak geçtiğimiz hafta fotoğrafta görülen yolda oluşan neredeyse 20 cm derinliğindeki çukura düşmesi sonucunda hem yeni lastiklerinin parçalandığını hem de jantlarının eğrildiğini söyleyen vatandaşlarımız, “Biz araçlarımıza çıkardığımız seyrüseferle yollarımızın düzgün olmasını, mayın tarlasıyla dolmamasını beklerken, her gün daha fazla çukur oluştuğunu görüyoruz. Bunu gören bir yetkili yok mu?” diyerek sözlerini tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.