banner913
banner932
banner1032

Mesajınız var

banner1020

banner974
Mesajınız var

banner971
Sn. Ünal Üstel, Yeni Havalimanı’na ilk kez 329 yolcu kapasiteli Airbus A-350 geniş gövdeli uçak inmesi oldukça önemli bir gelişme. Bundan sonra demek ki büyük uçakları da ülkemizde görebileceğiz. Umarız bu bilet fiyatlarını da geriye çeker.
 
Sn. Fikri Ataoğlu, geniş gövdeli THY uçaklarının artık ülkemize gelecek olması turizm açısından önemli bir gelişme olsa gerek. Zira bu uçaklar daha fazla yolcu taşıyacak ve daha ucuza taşıyacaktır herhalde.
 
Sn. Sadık Gardiyanoğlu, sahte reçete vurgunu ile ilgili yapılan soruşturma herhalde tamamlandı. Bundan sonrası için başka bir alanda soruşturma yapılacak mı? Yoksa Sosyal Sigortalar Dairesi içinde soruşturma mı yapılacak?
 
Sn. Zorlu Töre, BM’nin işlevini yitirdiğini ve acizlik içerisinde olduğunu söylediniz. Bizce BM’den daha önce Avrupa ülkeleri İsrail’e tepki koymalıydı. Ancak bırakın tepkiyi destek bile veriyorlar. Anlaşıldı ki ‘Türkün Türk’ten başka dostu yok”
 
Sn. Işın Ramadan Cemil, annenizle birlikte geçtiğimiz günlerde doğduğunuz köyünüz olan Piskobu’ya giderek anılarınızı yad etmişsiniz diye duyduk. Herhalde bu ziyaret, ulu çınarınız annenizi oldukça mutlu etmiştir. Allah uzun ömürler versin.
 
 
Sn. Enver Kaya, sizinle ve Voleybol Federasyonu ile ilgili toplamış olduğunuz 18 bin civarındaki gazete arşivinizi evinizde muhafaza ediyormuşsunuz. Bu arşivi neden tutuyorsunuz çok merak ettik.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.