banner913
banner932
banner1012

Mesajınız Var

banner1020

banner974
Mesajınız Var

banner971
Sn. Ersin Tatar, Kantara bölgesindeki yangın için Güney Kıbrıs’tan yardım talebinizi geç yapmanızın sebebi neydi? Keşke sabah saatlerinde bu yangın için Güney’den yardım talep etseydiniz.
 
 
Sn. Dursun Oğuz, ülkemizin en gür ormanların bulunduğu Kantara bölgesinde Mersinlik – Topçuköy arasında yaşanan yangın felaketi tüm halkı derinden üzdü. Bu bölgelerde yanan alanın geriye dönüşü kaç yıl alır?
 
 
Sn. Nazım Çavuşoğlu, büyüdüğünüz bölge olan Kantara bölgesindeki yangına sarp kayalıklar nedeniyle müdahalenin zor olduğunu söylediniz. Ancak havadan müdahale için erken hareket edilmiş olsaydı belki de bu kadar büyümeyecekti.
 
 
Sn. Erhan Arıklı,
sendikaların başlatmış olduğu ek mesaiye kalmama eylemi nedeniyle gemi seferleri aksamaya başlamış. Bu konuda hükümet olarak uzlaşı içi adım atmanızda fayda var.
 
 
Sn. Hasan Sadıkoğlu,
büyük geçmiş olsun. İskele bölgesi sınırları içerisinde yaşanan bu büyük yangın felaketi bölgeyi adeta kararttı. İnşallah böyle bir felaket bir daha yaşanmaz.
 
Sn. Levent Çağdal, Benzinciler Birliği olarak dünya piyasasında düşen akaryakıt fiyatlarının ülkemizde neden düşmediğini açıklamanızda fayda var. Zira vatandaşlar bu durumdan dolayı oldukça öfkeliler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.