banner913
banner932
banner1032

Mesajınız Var

banner1020

banner974
Mesajınız Var

banner971
Sn. Ünal Üstel, herhalde son zamanlarda en rahat hükümet programı onayı alacak Başbakan siz olacaksınız. İnşallah görev yaptığınız dönemde de bu kadar rahat olursunuz.
  
Sn. Dursun Oğuz, orta Mesarya bölgesinin tahıl için en verimli bölgelerinde yaşanan dolu yağışı sonrasında oluşan zarar çiftçileri oldukça üzdü. Yerinde incelemelerde bulunduğunuz çiftçilerin zararları için herhalde bir ödeme planı yapılacaktır.
  
Sn. Erhan Arıklı, acaba ülke genelinde fiber optik kabloyla internet konusunda son durum ne? Zira vatandaşlar wireless bağlantılar konusunda oldukça sıkıntı yaşıyorlar.
 
Sn. Mehmet Harmancı, geçtiğimiz cumartesi günü Lefkoşa Açık Pazar alanında Cimnastik Federasyonu’yla birlikte yapılan cimnastik şöleninde tüm cimnastikçilerin gösterilerini izleyerek onları tek tek kutlamanız popülaritenizi bir kat daha artırdı.
 
Sn. Mustafa Naimoğulları, anlaşılan o ki önümüzdeki hafta başına kadar hükümetin hayvancılar için bir adım atmaması durumunda Lefkoşa yine zor günler yaşayacak. Umarız bu kez fazla gerilimli günler yaşanmaz.
 
Sn. Nurettin Çırakoğlu, Emekli Polisler Derneği’nde hafta sonu yapılan genel kurulda bir kez daha dernek başkanlığına seçilmeniz nedeniyle sizi kutluyoruz. Artık daha fazla faaliyetlerle üyelerinize hizmet zamanı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.