banner913
banner932
banner1012

Mesajınız Var

banner1020

banner974
Mesajınız Var

banner971
 
Sn. Dursun Oğuz, Maliye Bakanlığı olarak yılın son iki ayına girerken, cari açık 1 milyar TL’yi geçti. Acaba bu yıl 13. maaş ödemesi olacak mı?
 
Sn. Nazım Çavuşoğlu, geçtiğimiz hafta başında toplanmayı başaran Cumhuriyet Meclisi’nin onayladığı Genel Tarım Sigortası Fonu bütçesi sonrasında çiftçilerin gözü kulağı bu haftaya döndü. Ancak aldığımız haberlere göre ödemelerin hepsinin yapılamayacağı yönünde.
 
Sn. Kutlu Evren, Mağusa-İskele-Yeni Boğaziçi İmar Planı’nın Birleşik Kurul’da onaylanmasına karşın halen Bakanlar Kurulu’nda onaylanmadığı bilgisi var. Acaba doğruluk payı nedir?
 
Sn. Osman Cook, Büyük Av sezonun ilk haftası geride kalırken, avcılar gerek kanatlı gerekse tavşanın geçtiğimiz yıla göre çok azaldığını ifade ettiler. Bunun sebebi kuraklık mı yoksa hastalık mı? Bunun araştırılmasında fayda var.
 
Sn. Osman Çıldır, takımınız Gönyeli’nin yıllar sonra Süper Lig’de liderlik koltuğuna oturması camiada büyük bir sevinç yarattı. İnşallah bu koltuğu korumayı başarırsınız.
 
Sn. Oğuzhan Hasipoğlu, hafta sonu yapılan UBP kurultay beklenenin aksine oldukça sakin geçti. Bu da herhalde Ulusal Birlik Partisi farkı olsa gerek.
  
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.