banner913
banner932
banner1012

Mesajın Var

banner1020

banner974
Mesajın Var

banner971

Sn. Özdemir Berova, İngiltere’de bulunan Türk okullarına gidecek olan öğretmenler konusundaki sorun aşıldı mı? Yaşanan sorundan dolayı hem öğretmenler huzursuz olmuşlar. Bu konuda en kısa zamanda açıklama yapmanız gerekiyor.

Sn. Mehmet Harmancı, Hamitköylüler artık asfalt yolda araç sürmek istedikleri yönünde isteklerde bulunuyorlar. Başkent ile iç içe bir yerleşim yeri olan Hamitköy’ün yollarında traktörlerin bile gitmesi artık zorlaşmış.

Sn. Şener Elcil, laik eğitime vurgu yapmak için gerçekleştireceğiniz protesto yürüyüşünü, Liderimiz Dr Fazıl Küçük’ün Anıttepe’deki mezarından başlatacak olmanız, oldukça anlamlı oldu. Böylelikle yürüyüş yapılmadan da gerekli mesajı vermiş oldunuz.

Sn. Arif Çocuk, Hamitköy’ün sorunlarının yanı sıra artık Dumlupınar bölgesine de el atmışsınız. Dumlupınar bölgesindeki pislikleri gündeme getirmeniz oldukça yerinde oldu. Ancak duyarsız insanlar olduğu sürece bu ülke çöplükten zor kurtulur.

Sn. Hasan Sertoğlu, futbolda yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala, federasyon olarak çalışmalarınızı yoğunlaştırmışsınız. Yeni sezonun başarılı geçmesi için federasyonda neredeyse seferberlik ilan etmişsiniz. Bu arada gece maçlarının artacak olması da, yeni sezon öncesinde futbolseverlere müjde oldu.

Sn. Mehmet Malek, Haspolat İlkokulu’ndaki müdürlük görevinize oldukça hızlı başlamış ve okulu bulunduğu noktadan daha iyi yerlere taşımak için ekibinizle birlikte kolları sıvamışsınız. Kolay gelsin, başarılar.

Sn. Çelen Oben, İki kolunuzda meydana gelen tenisçi sakatlığından muzdaripmişsiniz. Size çok geçmiş olsun. Dileriz tedaviler kısa sürede sonuç verir.

Sn. Sinem Baştaş, Baştaş Grup olarak spora yaptığınız katkılara devam ediyorsunuz. Gerçekleştirilecek olan Off Road yarışına sponsor olmanız, şirketinizin spora olan duyarlılığını gösteriyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.