banner913
banner932
banner1012

LAÜ otobüsü öğrencilerini artık terminal içinden alıyor

banner1020

banner974
LAÜ otobüsü öğrencilerini artık terminal içinden alıyor

banner971
 

 
Ayaklı Gazete köşemizden geçtiğimiz ay LAU öğrenci otobüsünün Güzelyurt terminaline girmediğini ve terminal karşısında yağmurda yada sıcakta öğrencilerin LAÜ otobüsünü beklediğini yazmıştık.
Haberimiz üzerine Güzelyurt Belediyesi ile terminalde otobüs şirketi olan kişilerin görüşmesi üzerine LAÜ otobüslerinin artık Güzelyurt terminaline girerek öğrencilerini almaya başladığını bildiren bölge muhabirimiz Niyazi Ergülen, sıkıntının böylelikle bir süreliğine giderildiğini bildirdi.
Terminalden yolcu alan diğer şirketlerin LAÜ otobüslerinin oldukça büyük otobüsler olması nedeniyle terminalde tehlike yarattığı için buraya girmesine izin vermediklerini kendisine ilettiklerini belirten Niyazi Ergülen, buradaki diğer otobüs şirketlerine ait otobüs veyahut minibüslerin küçük olduğu için sıkıntı olmadığını kendisine aktardıklarını söyledi.
Öğrencilerin ise terminal içinden servis otobüsüne binmeleriyle mutlu ve güvenli oldukları bildirildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.