banner913
banner932
banner1012

Kanlıdere akıyor ama…

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Lefkoşa sakini çevreci vatandaşlarımız, Lefkoşa’nın her iki tarafından da geçen ünlü Kanlıdere’nin geçtiğimiz günlerde akmaya başladığını ancak akanın yağmur suyu olmadığını ifade ederek sitemlerini paylaştılar.

banner974
Kanlıdere akıyor ama…

banner971

Bize ulaşan çevreci vatandaşlarımız “Kanlıdere akmaya başladı. Ama, içindeki yağmur suyu değil! Tahmin edin bakalım hangi sanayi fabrikasından dökülen atıklar şu an dere içinde yol alıyor?” diyerek bunun Lefkoşa için iyi bir görüntü ve durum olmadığını ifade ettiler.
Bu fabrikada arıtma, denetim, kontrol olmadığı gibi "halk sağlığı"nı da önemseyen olmadığını savunan çevreci vatandaşlarımız “Sinek yaparmış, haşere artarmış, fareler çoğalırmış, kamışlar büyürmüş önemli değil. Vakti gelince, basarız kimyasalı, sokarız dozeri bir şekil iş yapmış görünürüz. Şimdi, kimse kılını kıpırdatmasın...” diyerek kinayeli bir şekilde sitemlerini aktardılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.