banner913
banner932
banner1012

Kalliland bölgesi sakinlerinin lağım isyanı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Mağusa’dan bir vatandaşımız, yaşadıkları apartmanlarının kanalizasyona bağlanması için Mağusa Belediyesi’ne aylar önce müracaat yaparak ödeme yapmalarına karşın hiç kimsenin gelmediğini belirterek konuyla ilgili isyanlarını ifade ettiler.

banner974
Kalliland bölgesi sakinlerinin lağım isyanı

banner971

"Ben Mağusa’da Kaliland Bir Apartmanı’nda yaşıyorum. 8 aydır parasını ödediğim halde apartmanımızı kanalizasyona bağlamadılar.” diyen vatandaşımız,  daire başı Bin TL belediyeye yatırdıklarını ve o zaman kendilerine belediyenin gelip kanalizasyon bağlayacağını söylediklerini anlattı.

 “8 ay olduğunu fakat ne gelen var ne giden. Üç tane köpek fotoğrafta görülen lağım suyunu içti ve öldü” diyen vatandaşımız ölmeden önce veterinere 500 TL verdiğini ama yinede köpeklerin öldüğünü belirtti.

İlgili makamlara karşı dava açmayı düşündüğünü anlatan vatandaşımız “Eğer ki bu sorun hal olmazsa ilgili makamlara ne yapmam gerek bilemiyor. Ancak insan hayatı bu kadar ucuz mu?” diyerek isyan etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.