banner913
banner932
banner1012

Hani havalar ısınınca fiyatlar düşecekti

banner1020

banner974
Hani havalar ısınınca fiyatlar düşecekti

banner971

 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan vatandaşlarımız, eski başbakanlarımızdan bir tanesinin kış ayları içersinde yaptığı bir üretici ziyaretinde havaların ısınınca fiyatların düşeceğini söylediğini hatırlatarak bize gönderdikleri fotoğraflarla sitemlerini dile getirdiler.
Geçtiğimiz gün gittikleri bir marketin sebze reyonunda karşılaştıkları fiyatlar karşısında eski başbakanın söylediği ‘Havalar ısınınca fiyatlar düşecek’ sözünü hatırladıklarını belirten vatandaşlarımız,  “Mevsim yaz oldu ama fiyatların düşmesini bir yana bırakın ikiye katlandı. Bu gidişat nereye varacak?” diye sorguladılar.
Üreticilerin desteklenmemesi halinde bu girdi maliyetleriyle fiyatların daha da yükseleceğini duyduklarını ifade eden vatandaşlarımız “Fotoğrafta da görüldüğü gibi bir kilo sarı fasülye 60 TL’nin üzerinde 1 kilo domates halen 30 TL civarında, meyveler deseniz el yakıyor” diyerek isyanlarını paylaştılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.