banner913
banner932
banner1012

Füze değil, çakıl ocağının dinamit patlatması

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Taşkent sakini vatandaşlarımız, ülkemizde her geçen gün büyüyen çevre sorunlarından biri olan taşocaklarının hem doğaya hem de çevresindeki insanların hayatlarına zarar vermeye devam ettiğini belirterek, bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini dile getirdiler.

banner974
Füze değil, çakıl ocağının dinamit patlatması

banner971

 

Vatandaşlarımız, “Füze değil, çakıl ocağının dinamit patlatması” diyerek taşocaklarında kum çakıl çıkarmak için yapılan patlatma sonrasında fotoğraftaki gibi etrafı bir toz bulutunun kapladığını ifade ettiler.

Her patlatma sonrasında bölgedeki evlerin beşik gibi sallandığını iddia eden Taşkent sakini vatandaşlarımız, “Geçenlerde bölgemize füze düştüğünde bu kadar sallanmadıydık. Pencere camları zangır zangır sallanıyor” dediler.

Bu taşocaklarının artık kapatılması gerektiğini savunan vatandaşlarımız, herkesin bu patlatmalardan dolayı her seferinde yüreklerinin ağza geldiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.