banner913
banner932
banner1032

Ercan’da antijen test işkencesi

banner1020

banner974
Ercan’da antijen test işkencesi

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız ay başından itibaren yürürlüğe konan yurt dışından ülkeye gelen kişilere Ercan Havalimanı’nda antijen test yapılması uygulamasının son günlerde adeta işkenceye dönüştüğünü dile getirerek dün sabah yaşadıkları zor anları fotoğraflayarak paylaştılar.
Vatandaşlarımız, 2-3 günlüğüne Türkiye’ye gidip dönen kişilerin bile ülkeye geri döndüklerinde Ercan Havalimanı’ndan girişte 90 TL ödeyerek antijen yapmasının çok büyük bir saçmalık olduğunu zira bu kişilerin uçağa binmeden önce zaten Türkiye’de test yaptıklarını dile getirdiler.
Ayrıca 90 TL vererek antijen test yapılması için Ercan’da insanların neredeyse 1 saat bekletilerek adeta canlarından bezdirilmesinin kabul edilir bir durum olmadığını söyleyen vatandaşlarımız “Hem paramızı veriyoruz hem de kucak kucağa test yapmak için saatlerce sıra bekliyoruz. Bu nasıl bir mantık” diyerek isyan ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.