banner913
banner932
banner1012

Dere yatakları üzerinde yapılaşma devam ediyor

banner1020

Girne Bölgesinde dere yatakları üzerindeki yapılaşma devam ediyor

banner974
Dere yatakları üzerinde yapılaşma devam ediyor

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan Girne bölgesinden bazı vatandaşlarımız, ülkemizde geçmişte yaşanan sel felaketlerinden birçok dersler çıkarılması gerekirken halen daha çarpık yapılaşmanın devam ettiğini dile getirerek, bir fotoğraf göndererek isyanlarını paylaştılar.
“Burası Bellapais yokuşundaki futbol sahası karşısı. Araçların olduğu yer bir dere yatağı” diyen bölge sakinleri, bu dere yatağının molozlarla doldurulmasının bir felaketin habercisi olduğunu kaydettiler.
Suyun hiçbir zaman önüne geçilemeyeceğini ifade eden bölge sakinleri, bu şekilde dere yatakları üzerinde yapılaşmanın büyük tehlikeleri bulunduğunu
Vurguladılar.
Duyarlı vatandaşlarımız, dünyada iklim koşullarının çok değiştiğini ve yağışların çok sert ve yoğun olmaya başladığını göz önünde tutmak gerektiğini de sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.