banner913
banner932
banner1012

Çöpler artık vatandaşlar tarafından toplanıyor

banner1020

Vatandaşlar çöplerini artık kendileri topluyor

banner974
Çöpler artık vatandaşlar tarafından toplanıyor

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye Mağusa’dan ulaşan bazı vatandaşlarımız Mağusa Belediyesi’nde bir süreden beridir devam eden mali kriz nedeniyle maaşlarını alamayan çalışanların başlattığı iş yavaşlatma ve bırakma eylemi nedeniyle bazı bölgelerde çöplerin toplanmamasından dolayı bu bölge sakinleri sokaklarını temizleme görevini yerine getirmeye başladığını belirttiler.
Uzun süredir gerek çöplerin toplanmaması gerekse sokakların süpürülmemesinden dolayı kaldıkları bölgede çevre kirliliğinin hat safhaya çıktığını ifade eden vatandaşlarımız, bu nedenle kendilerinin gerek evlerinin önünü gerekse sokaklarını temizlediğini söylediler.
Bölgelerinde temizlik yapan çöpçülerin bir kenara bıraktıkları çöp arabaları ve süpürgelerini alarak başladıkları çevre temizliği ile bir nebze olsun sokaklarını temizleyen vatandaşlarımız, bu durumun daha uzun süre devam etmemesini umut ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.