banner913
banner932
banner1012

Çocuk parkında bu görüntü hiç hoş değil

banner1020

banner974
Çocuk parkında bu görüntü hiç hoş değil

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Lefkoşa sakini vatandaşlarımız, dün sabahleyin gittikleri çocuk parkında karşılaştıkları bu görüntü nedeniyle oldukça öfkelendiklerini dile getirerek sitemlerini bizlerle paylaştılar.
Sık sık gittikleri bu çocuk parkında bir gün önce bu görüntünün olmadığını söyleyen vatandaşlarımız “Anlaşılan bazı gençler veyahut yabancı öğrenciler dün gece burada alem yapmışlar ama çöplerini de burada bırakıp kaçmışlar. Bu kabul edilmez bir durum” dediler.
İçki içmek isteyenlerin ya bir bara gitmesi veyahut evinde içkisini ismesi gerektiğini ifade eden vatandaşlarımız “Çocuk parkları çocuklarındır… Çocukların olmalı. Biz pislikten giremedik… Memleket gibi…” diyerek sözlerini tamamladılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.