banner913
banner932
banner1012

Çevreyi kirletenlere ceza olmazsa bu görüntüler değişmeyecek

banner1020

banner974
Çevreyi kirletenlere ceza olmazsa bu görüntüler değişmeyecek

banner971
Ayaklı Gazete’ye Ozanköy’den ulaşan bir vatandaşımız, ülkede her geçen gün başıboşluğun arttığını ve bunu toplumun içselleştirirken, kurumlarında buna sessiz kaldığını savunarak bize yaşadığı bölgede şahit olduğu bazı şeyleri fotoğraflayarak gönderip sitemlerini paylaştı.
Ozanköy sakini vatandaşımız, yaşadığı sokakta bazı ev sahiplerinin kendi bahçelerinde
Temizlik yapacak diye sokağı kirlettiğini ve buna kimsenin ses çıkarmadığını söyleyerek “Sadece ben miyim rahatsız olan? Çöp atmanın da, çöp toplamanın da bir günü ve de bu tip çöplerin bir bedeli olması gerekmez mi?” diyerek tepkisini dile getirdi.
Fotoğrafta da görüldüğü gibi yolun yarısını işgal eden dallar, kaldırımı işgal eden molozların gelişi güzel çevre bırakılan eşyaların olduğuna dikkat çeken vatandaşımız “Efendim adam bahçesini temizlemiş. Ceza olmazsa bizim halkımızın anlayışı asla değişmeyecek” diyerek yetkilileri göreve davet etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.