banner913
banner932
banner1012

Bunları bırakan insan olamaz

banner1020

Ayaklı Gazete’ye bir köyümüzden ulaşan vatandaşımız, bize gönderdiği bir fotoğrafla isyanını dile getirdi.

banner974
Bunları bırakan insan olamaz

banner971

 

 Vatandaşımız, fotoğrafta görülen yerin kendi mandıralarının önü olduğunu ve köy dışında bahçelere giden ana yolun kenarında bir yer olduğunu belirterek, buraya dün kimliği belirsiz kişi veya kişilerce poşetler içerisinde hayvan artıkları ve çeşitli molozların bırakıldığını kaydetti.

Bunun herhalde önceki gece yarısından sonra yapıldığını ifade eden vatandaşımız, kimsenin görmediği bir vakitte mandıralarının önüne bırakılan bu torbaların etrafa yaydığı kokudan dolay burada duramaz olduklarını söyledi.

Bu şekilde etrafa çöp bırakma hakkını kendilerine kim verdiğini sorgulayan vatandaşımız, çöpleri bırakan kişi veya kişilere seslenerek “Sizin evinizin veya bahçenizin önüne böyle moloz ve hayvan artıklarını bırakanlar olsa siz ne yapardınız?” diye sorguladı.

Bunu yapanların insan olmadığını iddia eden vatandaşımız “İnsan olsa böyle sorumsuzca hareket ederek çöpleri yol kenarına bırakmazlar” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.