banner913
banner932
banner1012

“Buna nasıl izin verildi anlamak mümkün değil”

banner1020

banner974
“Buna nasıl izin verildi anlamak mümkün değil”

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizin tam bir traji komik durumların yaşandığı memleket haline geldiğini ifade ederek, geçtiğimiz gün Esenköy bölgesinde çektikleri bir fotoğrafı bizlere göndererek düşüncelerini paylaştılar.
Fotoğrafta görüldüğü gibi yolun ortasında bir elektrik direğinin bulunduğunu ifade ederek, bunun nasıl olabileceğini sorgulayan vatandaşlarımız, “İnsanlarımız buna nasıl izin verdi anlamıyoruz” dediler.
Bu direğin olduğu yerden yolun nasıl geçirildiğini sorgulayan vatandaşlarımız, “Hiç mi gece olduğu zaman birilerinin bu yolu kullanmak isteyeceğini düşünmediler? Yoksa bu yolu araçların kullanılması için değil de eski zamanlarda olduğu gibi eşeklerin kullanması için mi yaptılar?” diye sitem ettiler. Ama burasının KKTC olduğunu unutmamak gerektiğini belirten vatandaşlarımız, artık burada her şeyin olabileceğini sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.