banner913
banner932
banner1012

Bu yola müdahale edecek adam aranıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Güzelyurt bölgesinden ulaşan bazı vatandaşlarımız, bölgelerinde bulunan su pompa istasyonu ve yanından geçen yolun halinin utanç verici olduğunu söyleyerek, yetkililerin neden bu yola ve istasyona müdahale edip düzeltmediğini sorguladılar.

banner974
Bu yola müdahale edecek adam aranıyor

banner971

Fotoğrafta görülen yolun bulunduğu yerin eski Akdeniz köyü yolu olduğunu ve  Feyzi Çakmak Caddesi olarak geçtiğini belirten bölge sakinleri, buranın kışın yağan yağmurlar sonrasında oluşan sellerden dolayı darmaduman olduğunu belirterek, bu haliyle ilgili belki de 10 defa Güzelyurt Belediyesi’ni aradıklarını kaydettiler.

Ancak Güzelyurt Belediyesi’nin bugüne kadar hiçbir şey yapmadığını gözlemlediklerini söyleyen bölge sakinleri, “Belki belediyenin sorumluluğuna değil ama, o bölgenin tamiri için neden ilgili Bakanlıkla istişare etmediler” diyerek sorguladılar.

Bu yoldan her geçtiklerinde ya araçlarının lastiklerinin patladığını ya da şasisini çarptıklarını belirten bölge sakinleri, bölgenin sorunlarıyla ilgilenecek birilerinin ortaya çıkmasını dört gözle beklediklerini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.