banner913
banner932
banner1012

Bu ülke hani bizimdi?

banner1020

banner974
Bu ülke hani bizimdi?

banner971

Öztaş sosyal medya hesabından yaptığı eleştiriyle tepkisini dile getirdi.

“İyi güzel temizleyelim de, nereye kadar? Bu ülke hani bizimdi?
Bu ülkenin tanınmadığını, tecrit altında olduğumuz bahanesine sığınarak hep şikayetçiyiz. Yok bizi Rum istemez, yok Avrupalı sevmez, hep bunları söyler ağıtlar yakarız. Hep birilerini suçlar dururuz. Peki biz ülkemizi ne kadar seviyoruz?” dedi.

Çocuklarımıza miras bırakacağımız bu ata topraklarını bu şekilde mi çocuklarımıza devredeceğimizi soran Hasan Öztaş “Yani utanmayıp bu pisliğe mi gömeceğiz çocuklarımızı ve geleceğimizi?” diyerek isyan etti.

Toplum olarak artık kendimize gelmemiz gerektiğini zira geleceğimizi yok ettiğimizi ifade eden Öztaş “Yeter gerçekten hepimiz başımızı ellerimiz arasına alıp biraz çocuklarımızı ne kadar sevdiğimizi bir düşünelim!” diyerek sözlerini tamamladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.