banner913
banner932
banner1012

Birilerinin kaza yapması mı bekleniyor?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Dikmen sakini bir vatandaşımız, sürekli olarak kullandığı Dikmen – Lefkoşa yolunun bir süre önce düzeltilmek için kazıldığını ancak mıcır dökülen yolun halen asfaltlanmadığı için adeta yolun işkence yoluna dönüştüğünü ve sürücüler için büyük tehlike arz ettiğini ifade etti.

banner974
Birilerinin kaza yapması mı bekleniyor?

banner971

  

Vatandaşımız bize gönderdiği fotoğrafla "Burası eski Dikmen çöplüğünün biraz üstündeki yol. Allah için ben deyim 1 hafta siz deyin 2 hafta, bu yolu tamir için sanırım kazımışlar taş döküp bırakmışlar” dedi.

Bu noktaya sürücülerin arabalarıyla ortalama 100 km ile geldiğini ifade eden vatandaşımız buraya sürücülerin arabalarıyla hızla girip kaysa karşı şeritten gelen ile çarpışacağına dikkat çekti.

“Acaba bu yolu yapanların umurunda mı birilerinin kaza yapması? Neden böyle ben anlam veremiyorum” diyen vatandaşımız, bu yolun en kısa sürede asfaltlanması için yetkileri göreve davet etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.