banner913
banner932
banner1012

Birileri uçurumdan uçtuktan sonra mı tamir edilecek?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Alsancak sakini bir vatandaşımız, ülkemizde geçtiğimiz yıl Aralık ayında meydana gelen sel felaketinden etkilenen bölgeler arasında olan bölgelerinde halen daha alt yapının sorunlu şekilde durduğunu belirterek bu konudaki sitemlerini bizlerle paylaştı.

banner974
Birileri uçurumdan uçtuktan sonra mı tamir edilecek?

banner971

 

Fotoğrafta görülen yolun Alsancak’ta Çağlayan bölgesindeki yol olduğunu ifade eden vatandaşımız, "Burası geçtiğimiz yıl aralık ayında selden bu hale gelmişti. Yol gelen sel sularından dolayı yarılmıştı. Maalesef 8 aydır hiç bir çalışma yapılmadı” dedi.

Bu yolun neden 8 aydır hiç tamir edilmediğini sorgulayan vatandaşımız “Çok merak ediyorum, acaba biri uçurumdan aşağıya uçtuktan sonra mı bu yol yapılacak” diyerek insan hayatının bu kadar ucuz olmaması gerektiğini ifade etti.

“Sayın belediye başkanımız Alsancak’ta çok güzel şeyler yapmıştır, bunu kimse inkar edemez. Ama bu yolun çok şeylerden önce yapılması lazım” diyen vatandaşımız, Alsancak Belediyesi’ni de bu yolun yapılması için göreve davet etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.