banner913
banner932
banner1032

“Biraz da insaf bari”

banner1020

Vatandaştan ithalatcı firmalara insaf çağrısı

banner974
“Biraz da insaf bari”

banner971
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde ve Türkiye’de dövizin ani fırlamasını fırsat bilerek Türkiye’den ithal ettikleri ürünleri bir anda iki katından fazla fiyata satan ithalatçı firma ve marketler olduğunu belirterek bu konudaki sitemlerini paylaştılar.
Vatandaşlarımız fotoğrafta görülen 5 kiloluk makarnayı köpeklerine alıp kullandıklarını ancak bir anda fiyatının 2 katından fazla artması nedeniyle şok yaşadıklarını belirttiler.
Aralık ayı başında iki tane bu marka 5 kiloluk makarnaya 60 TL ödediklerini söyleyen vatandaşlarımız geçtiğimiz gün ayni marketten alışveriş yaparken köpeklerine de makarna almak için gittikleri reyonda karşılaştıkları 63,80 TL fiyatıyla şok olduklarını vurguladılar.
Vatandaşlarımız bu makarnayı getiren firmaya çağrı yaparak “Biraz insafa gelin bari. Bu fiyatlarla kim alış-veriş yapabilir” diye konuştular. 
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.