banner913
banner932
banner1012

Başıboş köpekler yine sokaklarda

banner1020

Ayaklı Gazete’ye bazı köylerden ulaşan vatandaşlarımız, büyük av sezonun başlamasıyla birlikte her yıl şahit oldukları manzaralara yine şahit olmaya başladıklarını dile getirerek sitemlerini dile getirdiler.

banner974
Başıboş köpekler yine sokaklarda

banner971
 
Büyük avın ilk haftasından itibaren gerek sahipleri tarafından doğaya bırakılan, gerekse korkarak sahiplerinin yanından kaçan köpeklerin başıboş olarak köylerinde dolaştığını söyleyen vatandaşlarımız, bu nedenle de oldukça endişeli olduklarını belirttiler.
Bazı köpeklerin yemek bulabilmek için çöpleri karıştırdığını bazılarının ise kümes hayvanlarına saldırdığını ifade eden vatandaşlarımız, “Bu köpeklerin sahipleri neden bu hayvanları bırakıp kaçıyorlar. Onları istemiyorlarsa birlerine versinler veyahut hayvan barınaklarına bıraksınlar” diyerek sitem ettiler.
Aç kalan bu başıboş köpeklerin küçük çocuklara saldırabileceklerinden korktuklarını söyleyen vatandaşlarımız, yetkilileri göreve davet ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.