banner913
banner932
banner1012

Aynı ürün farklı markette farklı fiyatta nasıl satılır?

banner1020

banner974
Aynı ürün farklı markette farklı fiyatta nasıl satılır?

banner971
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde her geçen gün artan fiyatlar karşısında halkın alım gücünün düştüğü yetmezmiş gibi ayni ürünlerin farklı fiyatlarla satılmasına da tepki göstererek sitemlerini paylaştılar.
Bize gönderdikleri resimlerde de görüldüğü gibi iki ayni marka ve ayni gram yoğurtların iki farklı marketten alındığına dikkat çekerek “Yazık artık insanları soktuğunuz hallere bakın. Bir gün arayla alınmış yoğurtlar aynı marka aynı gram tek farkı farklı marketler olması insanlık nerde?” diyerek sitem ettiler.
Her geçen gün yükselen fiyatlar karşısında insanların nasıl yaşam süreceğini sorgulayan vatandaşlarımız “Bu insanlar nasıl geçinecek. Sadece 6.000 TL maaşla kirasını mı ödeyecek, elektriğini mi, suyunu mu yoksa market alışverişlerini mi? Yazık”!” diyerek artık ne yapacaklarını şaşırdıklarını sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.