banner913
banner932
banner1012

“6 aydır değişmesini bekliyoruz”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde hiçbir şeyin düzgün çalışmadığını söyleyerek bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini dile getirdiler.

banner974
“6 aydır değişmesini bekliyoruz”

banner971
 
Vatandaşlarımız özellikle köylerde ve şehir içlerinde sokakları aydınlatan aydınlatma lambalarının çok önemli olduğunu zira sokaklarda yürüyen insan olsun hayvan olsun Aydınlatma lambalarının yanmaması nedeniyle her an bir kötü kazanın yaşanabileceğini ifade ettiler.
Fotoğraftaki aydınlatma lambasının yanalı tam 6 ay olduğunu ifade eden Dağyolu köyü sakinleri “Kıb-Tek’e sorduk ne zaman değişeceksiniz? Bize o günlerde arıza kaydı alındı gelip değişecektir’ denildi. Ancak 6 ay geçti neredeyse kaydı alan emekliye gidiyor, ne gelen oldu ne de değişen” diyerek sitem ettiler.
Bu işlemlerin geçmiş yıllarda belediyelere devredildiğini ancak geçtiğimiz yıldan itibaren yeniden Kıb-Tek’in bu lambaların değişimini üstlendiğini söyleyen vatandaşlarımız, “Bir lamba değiştirecek gücü olmayan Kurumdan bir şey beklememek gerek” diyerek sözlerini tamamladılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.