banner913
banner932
banner1012

Famagusta Marathon’a World Athletics onayı

banner1020

banner974
Famagusta Marathon’a World Athletics onayı

banner971
KKTC Atletizm Federasyonu ve Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) işbirliğinde Dörter Construction ana sponsorluğunda düzenlenecek FamagustaMarathon organizasyonunun parkurları resmen World Athletics (Dünya Atletizm Birliği) onayı aldı.
14 Mayıs Pazar günü ilk kez düzenlenecek ve ‘Şampiyon Melekler’ anısına yapılacak olan maraton için 16-20 Mart tarihlerinde Dünya Atletizm Birliği tarafından görevlendirilen ekipler adaya gelerek parkurlarının ölçümlerini yapmıştı. Yapılan ölçümler raporlanarak Dünya Atletizm Birliği’ne gönderildi ve FamagustaMarathon parkurları resmi onaylarını aldı.
Bünyesinde 21 kilometre yarı maraton, 10 kilometre şehir yarışı, 6 kilometre hız yarışı, 1 kilometre çocuk eğlence koşusu ve 3 kilometre halk koşusu ve yürüyüşü barındıran organizasyon KKTC Atletizm Federasyonu, Doğu Akdeniz Üniversitesi ve ana sponsorDörterConstraction işbirliğinde resmi olarak 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek. Yarışmadaki derecelendirmeler Türkiye’den gelecek olan Depar TimingTansif Şirketi (çip), FamagustaMarathon özel ekibi ve KKTC Atletizm Federasyonu resmi hakemleri ile yapılacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.