Güney Lefkoşa’daki GSP Stadyumu’nda dün oynanan APOEL-AEK futbol maçının ardından olaylar çıktığı bildirildi.

Haravgi gazetesi, APOEL taraftarlarının 2-1’lik yenilgiyi hazmedemediklerini ve olayların hızla büyümesi üzerine polisin göz yaşartıcı spreylerle duruma müdahale ettiğini, o da yetersiz kalınca Çevik Kuvvet birliklerinin çağrıldığını yazdı.

Gazete, taraftarların birbirlerini taş yağmuruna tutuğunu ve polis arabalarının da hasar gördüğünü kaydetti.

Haberde, olaylar sırasında herhangi bir yaralanma olup olmadığıyla ilgili detay verilmedi.

-Polis arabasına kamyon çarptı

Gazete, bir diğer haberinde ise Limasol-Lefkoşa otobanında denetim yapmak için bulunan bir polis arabasına pazar günü sabaha karşı kamyon çarptığını ve olayda 3 kişinin yaralandığını yazdı.

Hamaney ailesinin servetinin idaresinden sorumlu kişi “Kıbrıs Cumhuriyeti” vatandaşı iddiası
Hamaney ailesinin servetinin idaresinden sorumlu kişi “Kıbrıs Cumhuriyeti” vatandaşı iddiası
İçeriği Görüntüle

Haberde, yaralanan kamyon sürücüsü ile iki polisin Lefkoşa Genel Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi.