banner913
banner932
banner1012

Uyuşturucu zanlısının kaçmasına yardımcı oldu

banner1020

Ülkeden çıkışı mahkeme emri ile yasak olan uyuşturucu zanlısı Ayhan Kürtül’ün kendisine ait tekneyle ülkeden kaçmasına yardım ettiği gerekçesiyle Tevfik Çıdan tutuklandı

banner974
Uyuşturucu zanlısının kaçmasına yardımcı oldu

banner971

Ülkeden çıkışı mahkeme emri ile yasak olan uyuşturucu zanlısı Ayhan Kürtül’ün kaçmasına yardım ettiği gerekçesiyle tutuklanan Tevfik Çıdan mahkemeye çıkarılarak hakkında 3 gün tutukluluk emri alındı.

Polis memuru Mustafa Yanaroğlu, 10 Eylül 2019 tarihinde Ayhan Kürtül’ün zanlı adına kayıtlı olan Asil Prens isimli tekne ile Çatalköy bölgesinden kanunsuz bir şekilde KKTC’den çıkış yaptığını söyledi.

Polis,  tekne sahibi olan zanlının 11 Eylül’de tutuklandığını ifade etti. Zanlının ifadesinde olaydan haberi olmadığına dair iddiada bulunduğunu kaydeden polis, yapılan soruşturmada Ayhan Kürtül’ün Türkiye’de olduğuna dair bilgi elde edildiğini söyledi.

Türkiye ile yazışmalar yapılacağını, ifadeler alacaklarını ve soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme talebi kabul etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.