banner913
banner932
banner1012

Polis: Kişi alkollü ve küfür etti, polis hakkında soruşturma açıldı

banner1020

banner974
Polis: Kişi alkollü ve küfür etti, polis hakkında soruşturma açıldı

banner971

Polis, Ercan Havalimanı’ndaki karakolda yaşanan ve görüntüleri sosyal medyada yer alan şiddet olayıyla ilgili açıklama yaptı. 

Cep telefonu x-ray’den geçerken ıslandığı gerekçesiyle polise küfür ettiği ve aşırı alkollü olduğu belirlenen kişi hakkında yasal işlem; şiddet uygulayan polis hakkında ise idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, bir polisin bir kişiye fiziksel şiddet uyguladığının göründüğü olay, 13 Haziran’da meydana geldi.

Aşırı alkollü olduğu belirlenen görüntüdeki şahsın, cep telefonu x-ray cihazından geçtiği sırada ıslandığı gerekçesiyle görevli polislere küfür edip, bağırıp çağırmak suretiyle rahatsızlık yaptığı kaydedilen açıklamada, bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada,  “Görüntülerde, söz konusu şahsa karşı hiçbir zaman tasvip etmediğimiz şekilde davranan ve Polis Teşkilâtı’nın itibarını zedeleyecek tarzda harekette bulunan polis mensubu hakkında ise idari soruşturma başlatılmıştır” denildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.