banner913
banner932
banner1012

Araçta uyuşturucu operasyonu

banner1020

Güzelyurt'ta bir araçta gerçekleştirilen operasyonda iki kişinin üzerinde hap, uyuşturucu ve bunların satışından elde edildiğine inanılan 21 bin TL ele geçirildi. Polis, olayla ilgili 3 kişiyi tutukladı

banner974
Araçta uyuşturucu operasyonu

banner971
Güzelyurt'ta önceki gün saat 16.00 sıralarında polis tarafından yapılan operasyon kapsamında, 24 yaşındaki isminin baş harfleri A.A.Y.A.'nın kullanımındaki ve 34 yaşındaki isminin baş harfleri A.D.'nin yolcu olarak bulunduğu araçta ve üzerlerinde yapılan aramada, tasarruflarında satışı yeşil reçeteye tabi 8 hap, yaklaşık 6 gram ağırlığında Hint keneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirildi.
 Uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan 21 bin TL ve 100 ABD Doları nakit paranın da emare olarak alındığı belirtilen açıklamada, bahse konu şahıslar ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan 23 yaşındaki isminin baş harfleri A.A.M’nin tutuklandığı belirtildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.