banner913
banner932
banner1012

UKÜ’den yönetimsel atılım

banner1020

UKÜ Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcılığı görevine Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak, Mütevelli Heyeti Danışma Kurulu Üyeliklerine ise Prof. Dr. Gülşen M. Vefalı ve John Eldridge’ın atandı

banner974
UKÜ’den yönetimsel atılım

banner971

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) yönetim kadrosuna atadığı yeni isimler ile üniversitenin gelişimine büyük katkılar sağlayacak önemli bir adım daha attı. KKTC’nin lokomotif sektörlerinin başını çeken üniversiteler arasında, en iyilerden biri olarak adını duyuran UKÜ, KKTC’de uzun yıllar üniversite yöneticiliği yapmış olan Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak’ı Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcılığı görevine atadı. Yine Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak’ın Başkan yardımcılığını sürdüreceği UKÜ Mütevelli Heyeti Danışma Kurulu bünyesinde görev yapmak üzere Prof. Dr. Gülşen M. Vefalı ve John Eldridge’ın da atamaları gerçekleştirildi.
 

banner979

Etiketler; #UKÜ
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.