banner913
banner932
banner1032

DAÜ’nün uluslararası öğrencilerinden kampüs temizliği

banner1020

banner974
DAÜ’nün uluslararası öğrencilerinden kampüs temizliği

banner971
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Uluslararası Öğrenci Aktivite ve Öğrenci Cemiyetleri Birimi’ne bağlı uluslararası öğrenci birlikleri, DAÜ Teknik İşler Müdürlüğü’nün katkılarıyla, “İzmaritsiz Kampüs” sloganıyla kampüs temizliği yaptı.
 
Öğrenciler, sürdürülebilirliğin ve çevrenin korunmasını amaçlayan temizlik etkinliğinde, Uluslararası Öğrenci Aktivite ve Öğrenci Cemiyetleri Birimi Sorumlusu Cemre Mühendisoğlu ve birim personeli eşliğinde, gönüllü olarak soğuk hava ve kuvvetli rüzgara rağmen izmarit topladı.

DAÜ Uluslararası Öğrenci Aktivite ve Öğrenci Cemiyetleri Birimi tarafından tasarlanan ilgi çekici sigara toplama kutusu DAÜ Teknik İşler Müdürlüğü personeli İsmail Özgür ve Elgin Türsan emeğiyle hayata geçirildi ve DAÜ Atatürk Meydanı’na yerleştirildi. Sigara toplama kutusunda yer alan tabela, sigara içenlerin izmaritlerini kutuya atmasını teşvik etmek amacıyla her ay farklı tasarımlarla değiştirilecek.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.