banner913
banner932
banner1012

DAÜ’de yarın Mevlid-i Şerif okutulacak

banner1020

banner974
DAÜ’de yarın Mevlid-i Şerif okutulacak

banner971
DAÜ’de yarın deprem felaketinde hayatını kaybedenler için Mevlid-i Şerif okutulacak.
DAÜ’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ); DAÜ Rektörlüğü, DAÜ’de örgütlü bulunan sendikalar DAÜ Personel Sendikası (DAÜ-PERSEN), DAÜ Akademik Personel Sendikası (DAÜ-SEN), DAÜ Birlik ve Dayanışma Sendikası (DAÜ-BİRSEN), dernekler DAÜ Çalışanları Yardımlaşma Derneği (DAÜ-DER) ve DAÜ Mezunları Dayanışma Derneği (DAÜ-MEZDER) ile DAÜ Çalışanları Kooperatifi Ltd. (DAÜ-KOOP) ortaklığında, 6 Şubat 2023 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti’nde meydana gelen deprem felaketinde hayatlarını kaybeden DAÜ öğrencileri, mezunları, aileleri, tüm Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ile diğer ülke vatandaşları için Mevlid-i Şerif okutulacak.
Mevlid-i Şerif, yarın 11.30-12.30 saatleri arasında, DAÜ Yasin Düşüner Stadyumu’nun karşısında yer alan DAÜ İslam ve Kültür Merkezi’nde okutulacak.
Mevlide tüm DAÜ personeli, DAÜ öğrencileri ve halk davet edildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.