banner913
banner932
banner1012

DAÜ ile Giro Yatırım Ltd. arasında protokol imzalandı

banner1020

banner974
DAÜ ile Giro Yatırım Ltd. arasında protokol imzalandı

banner971
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ve Giro Yatırım Ltd. (Icy Su) arasında DAÜ Fen ve Edebiyat Fakültesi ile Icy Su arasında  eğitim, araştırma, bilgi ve veri paylaşımı gibi konularda iş birliği yapmak üzere protokol imzalandı.
DAÜ Halkla İlişkiler ve Medya Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, dün DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın’ın makamında gerçekleşen imza töreninde protokole, Rektör Prof. Dr. Hocanın ile Icy Su Yönetici Hissedarı Nemide Ruso imza koydu.
-Hocanın
DAÜ Rektörü Prof. Dr. Hocanın imza töreninde yaptığı konuşmada, kaliteyi, eğitimde ve araştırmada kalıcı kılmanın önemini belirtti.
DAÜ Fen ve Edebiyat Fakültesi’nin üniversitenin en eski, en köklü ve en önemli fakültelerinden biri olarak bilimsel konularda çok aktif olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Hocanın, iş birliğinin örnek oluşturmasını temenni ederek, protokolün hayırlı olmasını diledi.
-Ruso
Icy Su Yönetici Hissedarı Nemide Ruso da, üreterek var olunacağının farkında olduklarını ifade ederek, çalışmaların en kısa zamanda başlamasını umduğunu dile getirdi.
Ruso, böyle bir imkan sağlandığı için şahsı ve kurumu adına DAÜ’ye teşekkür etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.